LA FLOR DEL QUE CUINEM AVUI

LA FLOR DEL QUE CUINEM AVUI

Ingredients:

  • 2 paquets de pasta de full rodona
  • 1 pot de crema de xocolata
  • 1 ou
  • Sucre

 

Instruccions:

Despleguem una massa de pasta de full i la cobrim de crema de xocolata per tota la superfície, deixant un dit per el voltant sense sucar.

Pintem amb un ou batut tota la vora que em deixat sense crema de xocolata, i posem a sobre l’altra massa de pasta de full, tapant tot el xocolata i unint les dues masses .

Posem un got de vidre al centre de la circumferència i fem talls des de el voltant del got dins on acaba la massa. Comencem partint-la en 4, i a cada quart, li fem 3 talls més. En total tindrem 16 talls.

Comencem per un costat girant un dels triangles cap a la dreta, el següent cap a l’esquerra, el següent cap a la dreta, i així fins arribar a l’últim triangle. Pintem tota la superfície amb ou batut, i tirem una mica de sucre per sobre.

Amb el forn prèviament escalfat a 180º, courem la nostra flor durant 20-25 minuts. Depèn molt del forn, i la pasta de full ens dirà quan està cuita amb el color que agafà.

Tambè podem posar ametlla picada per sobre abans de posar-la al forn. O li podem posar fideus de xocolata un cop la tinguem cuita i encara calenta, així s’empegaran a la flor.

Deixem refredar i ja es pot menjar.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »